Gaudeix de la bona vida

Visites & tasts de vins

Vine a visitar-nos al Celler de SANUI, on podràs tastar i comprar els nostres vins, no deixis passar una experiència enriquidora, on gaudiràs d’un espai envoltat de vinyes.

Família fent un brindis

Visites el Celler

Visita al celler + tast de 3 vins : En la visita podran veure de primera ma tot el procés de elaboració del vi, des de que entra a la bodega fins que surt embotellat i preparat per a la seva comercialització. Per finalitzar la visita farem un maridatge de coca de recapte amb els 3 vins del celler.
Preu 15 €

Visita a la vinya i celler + tast de 5 vins : En la visita veurem tot el procés de producció de raïm i la elaboració del vi, agafant així un context general de la ubicació les vinyes i les varietats amb les que produirem les nostres vins. Un cop acabada aquesta primera part anirem a veure la bodega, en el qual veurem el procés de elaboració del vi, des de que entra a la bodega fins que surt embotellat i preparat per a la seva comercialització. Per finalitzar la visita farem un maridatge de coca de recapte amb els 5 vins del celler.
Preu 25 €

Visita a la vinya i celler + tast de 5 vins + maridatge : En la visita veurem tot el procés de producció de raïm i la elaboració del vi, agafant així un context general de la ubicació dels cams de vinya i les seves peculiaritats. Un cop acabada aquesta primera part anirem a veure la bodega, en el qual veurem el procés de elaboració del vi, des de que entra a la bodega fins que surt embotellat i preparat per a la seva comercialització. Tot seguit farem una degustació de 5 vins acompanyats amb productes de l’horta de Lleida. Un cop acabat aquest dinarem un menú el qual marinarem amb alguns dels vins tastats.
Preu 50 €

Reservar amb 7 dies d'antelació.

VISITA EL CELLER

ampolles de vi
ampolles de vi

Reservar amb 7 dies d'antelació.

VISITA EL CELLER