Els nostres Processos

botes de vi

La zona de tractament del raïm, collit a mà i reservat en caixes de 12 quilos perquè arribi a la bodega en les millors condicions, està equipada amb la maquinària específica per tal d’obtenir mostos de qualitat que conservin totes les seves característiques físiques i químiques.

L’espai d’elaboració disposa de tines d’acer inoxidable amb camises de refrigeració i sistemes de maceració automatitzats que ens permeten fermentar els vins blancs a temperatures compreses entre els 14 i 16ºC, i els vins negres fins a un màxim de 24ºC. En aquesta zona es troben també les tines d’emmagatzematge dels vins.

La zona de criança, situada en una altra nau del celler, es troba per sota del nivell del terra per tal d’assegurar les condicions de conservació a l’interior de la sala, que està climatitzada i amb control de temperatura i humitat amb l’objectiu de garantir una millor estabilitat del vi.

Aquí hi tenim tines d’acer inoxidable per a la guarda dels vins joves, blancs i negres, i també les barriques d’envelliment de roure francès i americà, de diverses cabudes i amb diferents torrats interiors, que ens permeten conjugar el millor envelliment de cada una de les varietats que cultivem i aconseguir, d’aquesta manera, les millors característiques de cada una d’elles.

Després d’aquest període d’envelliment, l’enòleg serà l’encarregat de combinar cadascuna de les varietats fins a aconseguir la personalitat i les característiques pròpies dels vins de SANUI.

ampolles de vi

Tasta els nostres vins

D.O. COSTERS DE SEGRE